"Це балет чи церковно-приходська школа?": У мережі показали реалії життя дітей в окупованому Донецьку (відео)

Маленьких балерин чомусь почали навчати тому, як правильно хреститися та молитися. Віра - це добре, але до чого тут тоді балет?

У балетній школі Вадима Писарєва. Фото: соцмережі.

У балетній школі популярного в минулому танцюриста Вадима Писарєва, в окупованому Донецьку, учнів змушують читати "Отче наш" і вчать, як правильно хреститися. Відповідне відео опубліковано на Facebook на сторінці "Рагу.лі", передають Патріоти України.

На записі можна побачити як сам Писарєв, судячи з усього, вручає ученицям школи подарунки. Однак перед врученням він вимагає від однієї з дівчаток прочитати молитву "Отче наш", а потім наказує всім дітям перехреститися. При цьому багато хто з дівчаток хрестяться зліва направо, а Писарєв їх поправляє, навчаючи хреститися за православним обрядом - справа наліво.

"На наших широтах може так статися, що ви віддаєте свою дитину на балет, а за фактом виходить, що в церковно-приходську школу", - іронізує ведуча блогу.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...