Це буде кінець: Альфред Кох спрогнозував, коли Росія "вимре"

Стрімкій ріст рівня смертності в країні призведе до дефіциту працездатного населення, що безумовно позначиться на всіх сферах життя російського суспільства.

Ілюстрація: expert.ruЕкс-віце-прем'єр РФ Альфред Кох вважає, що Росія вимре раніше, ніж через 20 років. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, стрімкій ріст рівня смертності в країні призведе до дефіциту працездатного населення, що безумовно позначиться на всіх сферах життя російського суспільства.

"І кінець видно на горизонті не далі двадцяти років... А швидше за все – і того менше. Я все думав раніше над загадковим визначенням Росії, яке їй дав Чехов в своїх "записниках": "Росія – це велика рівнина, по якій ходить лихий чоловік". А ось, схоже, і відповідь на цю загадку наспів. Ось у що перетворитися Росія найближчим часом", – написав він.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...