''Це був не Путін!'': Сенсаційна заява про "поїздку" президента РФ по Кримському мосту

Президент Російської Федерації Володимир Путін не був присутній на відкритті незаконно побудованого окупантами Кримського мосту. Таку думку висловив старший науковий співробітник Інституту водних проблем Російської академії наук, гірничий інженер-гідрогеолог Юрій Медовар, припустивши, що замість нього був двійник, повідомляють Патріоти України.

"Путін, кажете? Я не впевнений, що це був Путін. Я дивився відео і не впізнав президента. Кругле обличчя якесь... Можливо, це був якийсь удмурт. Або один з двійників. Думаю, що Путіним ризикувати ніхто б не став. Коли він приїздить в якесь місто — всі водостічні люки заварюють. Бояться, що терористи підстрілять. А тут — міст. Раптом ракетою стрельнуть", — зазначив він.

Також експерт нагадав, що по мосту проїхало кілька навантажених вантажівок, причому в шаховому порядку. "Мабуть, для того, щоб не було великого навантаження. Як можна здавати міст після того, як по ньому проїхало кілька КАМАЗів? Треба було, наприклад, танки по ньому пустити, щоб переконатися, що він витримає. Але в Криму готуються до того, що рано чи пізно не витримає", — додав він.

Джерело: Факты

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...