"Це головні фото з Євробачення": Бійці АТО побували на фіналі конкурсу в Києві

Колишній учасник АТО Андрій Хоманчук купив квитки на фінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017 для бійців АТО, які отримали важкі поранення.

Бійці АТО на Євробаченні-2017. Фото: Фейсбук.

У мережі показали фото бійців АТО, які були присутні на фіналі конкурсу "Євробачення-2017", що відбувся в суботу, 13 травня у Києві. Знімки на своїй сторінці в Facebook розмістив блогер Олександр Барабошко, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Для мене це головні фото, які я вчора зробив на "Євробаченні", дивився на цих мужиків, потім на зал і сцену і відразу сльози виступили на очах", - йдеться у повідомленні.

Повернення військовозобов'язаних до України: Стало відомо, чи можуть вдатися до примусу

вівторок, 30 квітень 2024, 16:50

Україна не буде примусово повертати чоловіків призовного віку з-за кордону. А облік у ТЦК не означає "автоматичну мобілізацію на фронт". Про це заявила віцепрем'єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина в інтерв...

Фінансування пенсій в Україні опинилося під загрозою? Що кажуть у Кабміні

вівторок, 30 квітень 2024, 16:43

Низка подій в останні місяці привела до того, що під загрозою опинилися не тільки виплати другої пенсії українцям, але й фінансування пенсій та соціальних виплат в Україні в цілому, передають Патріоти України. І головна причина виникнення такої ситуаці...