"Це гонки на витримку": Чому 2017 рік спрацює проти планів Кремля, - блогер

У 2017 року настaють строки міжнародних розрахунків Росії по боргам.

Ілюстрація: landmarks.ru

"Отже з площини національної давайте повернемося в міжнародну. Цей рік може стати вирішальним. Я вважаю що він стане вирішальним щодо полум'я війни на Сході України", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Rustam Tashbaev, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Саме цього року вирішиться чи наступить незабаром процес врегулювання або конфликт затягнеться на невизначений строк. Чому?

Ну, якщо почитати нашого "який чудовий ранок!" Пономаря - то він вважає що Україні де-факто нададуть статус учасника НАТО на самміті цієї організації.

Мій американський погляд не розділяє канадського захоплення квітами, тим що десь там у Манітобі лось вийшов на хайвєй або рожевим поглядом на перспективи членства у НАТО. Він більш прагматичний. У нас з канадцями така культурна ментальна різниця.

У 2017 року настaють строки міжнародних розрахунків Росії по боргам. А санкції ніхто не зняв. І хоч ціна на нафту припинила ковзатися до низу, все одно бюджет Росії потерпає дуже серйозно. Це прекрасно знають західні політики, проконсультовані західними економістами.

Путін енд компани теж не дурні і прекрасно все розуміють. Як тільки настане справжня криза і рівень жіття pосіян погіршится - "загадочная русская душа" досить швидко почне чморити того, кого ще вчора боготворила.

Так було і не одного разу. І Путін ніколи не поставить свій рейтінг на ваги з Донбасом, досить складним регіоном не тільки для українського уряду, но і для російського.

Це гонки на витримку. Але час стовідсотково працює проти планів Кремля.

Завдання Росії - витримати до моменту серйозних економічних ускладнень держбюджету і зробити сепаратистські псевдодержави легитимними, змінивши Конституцію України та здійснівши план по вводу представників ЛДНР в український Парламент. Щоб впровадити головний та найбільш реалістичний план: використовувати можливості цих парламентських фракцій разом з фракціями вже легальних про-кремлівськіх депутатів ветувати, тобто повністю контролювати зовнішню політику України. Тобто цілком законно не дозволяти Україні отримати членство у НАТО.

Завдання України - втриматися та за допомогою північноатлантичних союзників витиснути російський вплив з Донбасу у вигляді грошей, військової техніки та засобів харчування.

Цьому повинні допомогти санкції насамперед европейських держав (американські, та британського коммонвелта, що включає також Канаду, Австралію та інших, змінюватися не будуть).

Саме тому Німеччина та Франція мають таку особливу увагу Путіна, бо вони економічні потяги всього Евросоюзу. Трампу він також робить оченята, але Трампа не так легко обдурити.

Одним з факторів, що прискорить процесс у файворі для України та союзників є, рекомендована аналітиками авторитетного Atlantic Council, економічна торгова блокада тимчасово окупованих територій.

Бо її наслідки зроблять псевдодержави набагато більшим тягарем для слабіючого російського держбюджету. Також погіршення рівня життя на окупованих територіях аж ніяк не буде сприяти підвищенню авторитета окупаційної місцевої влади, незважаючи навіть на те, що пропаганда буде намагатися звинувачувати у цьому саме Київ.

От і весь "розклад", шановні. Українським політикам - дарую цей аналіз. Безкоштовно. Використовуйте. І не придумуйте маячню та нісенітницю.

Тим хто заблукав - відкриваю очі на справжній стан речей. Знімайте рожеві окуляри та до роботи. Тим, хто щось вже робить згідно цього плану - моя пошана та побажання наснаги. Доля країни в ваших руках".

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...