Це ізоляція! У Росії почалася паніка через допінговий скандал

Легендарна російська легкоатлетка Олена Ісінбаєва очікує, що представників РФ відсторонять від всіх міжнародних змагань, якщо її країна не відкриє доступ до московської антидопінгової лабораторії, повідомляють Патріоти України.

Росія повинна зробити це до кінця року для повноцінного відновлення членства у Всесвітньому антидопінговому агентстві (WADA). "Якщо цього не станеться, то я не виключаю, що по відношенню до Росії будуть введені санкції, і тоді в нашому спорті настане траур. Наші спортсмени, як я розумію, взагалі не зможуть виступати на міжнародних змаганнях. І тоді про Олімпіаду-2020 можна забути", – наводить слова дворазової олімпійської чемпіонки ТАСС.

Також вона напророкувала масовий перехід російський спортсменів під прапори інших країн. "Ми бачимо, що ситуація поки не вирішена. А якщо катастрофа в нашому спорті дійсно настане, то деякі наші спортсмени почнуть міняти громадянство і відлітати жити до інших країн. І за це засуджувати їх буде не можна", – резюмувала Ісінбаєва.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...