"Це кінець: Окупанти знищили кращий пляж Криму (фото)

Основною проблемою курорту завжди залишалася повна відсутність каналізації, а купатися без загрози для здоров'я можна було тільки в одному місці

Фото: znaj.ua

Окупанти знищили один із небагатьох чистих пляжів анексованого Криму. Про це в коментарі "Крим. Реалії" розповів блогер Олександр Горний, повідомляють Патріоти України.

Мова йде про територію поруч із санаторієм "Прибій" у Коктебелі, що майже на межі із гірським масивом Кара-Даг.

Блогер підкреслив, основною проблемою курорту завжди залишалася повна відсутність каналізації, а купатися без загрози для здоров'я можна було тільки в одному місці.

"Можна було купатися, не боячись підхопити якісь кишкові захворювання", - додав він.

Втім, нещодавно біля санаторію помітили габаритну будівельну техніку, якою повністю розрівняли пляж: залишилися тільки спиляні дерева та викорчувані насадження на набережній.

Горний вважає, що це свідчить про повну нездатність окупаційної "влади" хоч якось контролювати ситуацію – більшість так званих чиновників відправляють місцевих мешканців вирішувати питання до російського президента Володимира Путіна.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...