Це кінець: У Мурманську затонув плавдок, в якому ремонтували останній авіаносець РФ

У Мурманську (Російська Федерація) на судноремонтному заводі №82 затонув плавучий док, в якому на ремонті перебував авіаносець Північного флоту "Адмирал Кузнецов", повідомляють Патріоти України з посиланням на "Новую газету".

"Під час виходу авіаносного крейсера з доку останній почав тонути. На палубу "Кузнецова" при цьому впав баштовий кран. Ведеться рятувальна операція, соцмережі повідомляють про чотирьох постраждалих, ймовірно, робітників заводу", - йдеться у повідомленні.

За словами очевидців, до прохідної заводу під'їжджають карети "швидкої допомоги". Офіційних коментарів ситуації на даний момент немає.

Зазначається, що ПД-50 був найбільшим у світі плавдоком, єдиним, здатним прийняти на ремонт авіаносець "Адмирал Кузнецов" - останній з російських авіаносців.

Як повідомляє місцеве видання "СеверПост", 3 людей отримали поранення, ще одна - зникла безвісти. На заводі триває рятувальна операція, там дуже багато поліції і співробітників МНС.

"Затонув плавучий док - ПД-50 (причини поки не відомі), в цей час на ньому перебували робітники. Також сталося обвалення двох баштових кранів", - сказано у повідомленні.

Водночас "ТАСС" з посиланням на начальника Мурманського територіального Центру медицини катастроф Віктора Рогальова повідомляє, що, за попередньою інформацією, 4 працівники заводу отримали переохолодження. Одного госпіталізували з травмою черевної порожнини.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...