Це кінець: У Мурманську затонув плавдок, в якому ремонтували останній авіаносець РФ

У Мурманську (Російська Федерація) на судноремонтному заводі №82 затонув плавучий док, в якому на ремонті перебував авіаносець Північного флоту "Адмирал Кузнецов", повідомляють Патріоти України з посиланням на "Новую газету".

"Під час виходу авіаносного крейсера з доку останній почав тонути. На палубу "Кузнецова" при цьому впав баштовий кран. Ведеться рятувальна операція, соцмережі повідомляють про чотирьох постраждалих, ймовірно, робітників заводу", - йдеться у повідомленні.

За словами очевидців, до прохідної заводу під'їжджають карети "швидкої допомоги". Офіційних коментарів ситуації на даний момент немає.

Зазначається, що ПД-50 був найбільшим у світі плавдоком, єдиним, здатним прийняти на ремонт авіаносець "Адмирал Кузнецов" - останній з російських авіаносців.

Як повідомляє місцеве видання "СеверПост", 3 людей отримали поранення, ще одна - зникла безвісти. На заводі триває рятувальна операція, там дуже багато поліції і співробітників МНС.

"Затонув плавучий док - ПД-50 (причини поки не відомі), в цей час на ньому перебували робітники. Також сталося обвалення двох баштових кранів", - сказано у повідомленні.

Водночас "ТАСС" з посиланням на начальника Мурманського територіального Центру медицини катастроф Віктора Рогальова повідомляє, що, за попередньою інформацією, 4 працівники заводу отримали переохолодження. Одного госпіталізували з травмою черевної порожнини.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...