Це мій президент: Пенсіонер з Нижнього Тагілу написав листа Трампу і готовий дати йому 100 тисяч на вибори

Пенсіонер впевнений, що республіканець саме та людина, яка "прибере США зі світової сцени, де вони плутаються в ногах у Росії".

Російський пенсіонер хоче підкинути грошенят Трампу. Фото: ВВС.

Пенсіонер Фелікс Кольський висловив готовність внести 100 тис. руб. в фонд передвиборчої кампанії кандидата в президенти США від Республіканської партії мільярдера Дональда Трампа. Російський пенсіонер з Нижнього Тагілу написав листа кандидату в президенти США "щоб допомогти Росії уникнути чергової катастрофи", пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами Кольського, Трамп - єдиний кандидат, який вселяє йому довіру і не використовує антиросійську риторику. Він пише про готовність мільярдера вести переговори з російським президентом Володимиром Путіним. Пенсіонер впевнений, що республіканець саме та людина, яка "прибере США зі світової сцени, де вони плутаються в ногах у Росії".

Росіянин наполягає, що Росія і США союзники, повідомивши, що "за часів громадянської війни в США Росія прислала дві ескадри до берегів Сан-Франциско і Нью-Йорка, що врятувало країну від військової інтервенції французів і англійців і зміцнило дух американців".

Пенсіонер висловив готовність внести 100 тис. руб. (близько $1500) в фонд передвиборчої кампанії мільярдера Трампа.

Лист переклала і відвезла в американське консульство в Єкатеринбурзі 19-річна внучка Кольського Катя.

Нагадаємо, вибори президента США відбудуться 8 листопада. У минулому році Трамп говорив, що з задоволенням зустрівся б з Путіним, і заявляв, що він "добре спрацювався б" з президентом РФ у разі свого обрання президентом США.

У травні Трамп стверджував, що йому "дуже не подобається" присутність Росії в Україні. Він також підкреслив, що для США "було б чудово" мати хороші взаємини з іншими країнами.

Росіяни стали єдиними з громадян країн G20, які хочуть бачити Трампа наступним главою американської держави.

Є нюанси: Юристка пояснила, чи всі, хто відмовився від повістки, є "ухилянтами"

середа, 8 травень 2024, 9:14

Статус "ухилянта" людина набуває за рішенням суду. Це відбувається після того, як людина отримала персональну повістку, що зобов'язує з'явитися у визначену дату та час до Центрів комплектування для проходження військової служби. Про це розповіла юристк...

Данія може згорнути безкоштовну ініціативу для біженців з України

середа, 8 травень 2024, 8:50

Українські біженці в Данії більше не зможуть отримувати безкоштовні велосипеди. Волонтерська ініціатива, яка два роки допомагала українцям знайти собі вживаний велосипед, може припинити роботу. Причина банальна – нестача коштів. Йдеться про проєкт Giv...