"Це не жарт!": Агент українського футболіста погрожує відправити його в АТО (фотофакт)

23-річний захисник молодіжної збірної України Віталій Пиндета перейшов в грецький "Платаніас" влітку нинішнього року, але поки не провів жодного поєдинку.

Віталій Пиндета. Фото: footboom.com.

Український захисник Віталій Приндета може піти служити в армію. Колишній футболіст луцької "Волині" піде на такий крок, якщо не зуміє заграти в грецькому "Платаніас". Про це на своїй сторінці в Instagram повідомив агент 23-річного гравця Олександр Панков, передають Патріоти України.

"Якщо Приндета не заграє в Греції, відправлю його в АТО, екіпірування вже є", - написав Панков, додавши: "Це не жарт насправді".

Відзначимо, що Віталій перебрався в грецький чемпіонат влітку нинішнього року. За новий клуб захисник, який грав раніше за молодіжну збірну України (19 матчів, 1 гол) поки не провів жодного поєдинку.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...