"Це пекло": У Росії активістка порізала вени на виставці (фото)

У четвер, 25 жовтня, у Росії активістка незареєстрованої політичної партії "Другая Россия" Ольга Шаліна порізала собі вени на виставці засобів забезпечення безпеки держави "Інтерполітех". Про це пише "Медуза" з посиланням на близьку подругу активістки Марію Альохіну, повідомляють Патріоти України.

Так, під час виставки на ВДНГ у Москві Шаліна видерлась на виставлений автозак, розкидала листівки зі словами "ФСВП – це пекло", після чого порізала вени. Зазначимо, що ФСВП – це Федеральна служба виконання покарань у Росії.

У Telegram-каналі "Пряма дія", який веде "Другая Россия", сказано, що таким чином активістка протестувала "проти репресивної системи ФСВП". Шаліну затримали. Зараз вона перебуває в лікарні.

Зазначимо, що у листівках, які розкидала Шаліна, сказано, що в Росії "легалізована система, що має не менш потворне обличчя і сутність, ніж ГУЛАГ і ГУВП". У повідомленнях також мовиться, що за 2 місяці після того, як у ЗМІ потрапило відео побиття російського ув'язненого Євгена Макарова в Ярославлі, у Росії відбулося 168 випадків незаконного застосування сили в колоніях.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...