"Це перша людина, що налякала Ангелу Меркель": У мережі обговорюють фото канцлера з трансвеститом

Травесті-діва Олівія Джонс заявила, що вона є "сплеском кольору" на церемонії оголошення результатів голосування на виборах президента Німеччини.

Ангела Меркель і Олівія Джон. Фото: Фейсбук.

Фото бундесканцлера Ангели Меркель і художника-трансвестита під псевдонімом Олівія Джонс викликало бурхливу реакцію соцмереж. Пост з відповідним зображенням опублікував відомий карикатурист Сергій Йолкін в Facebook з посиланням на публікацію новин 1-ого каналу німецького ТБ "Tagesschau", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Немецьке медіа підписало зображення: "Реакція після сьогоднішнього Федеральних зборів"

А Сергій Йолкін відмітив: "Фото чудове":

Це викликало бурхливу реакцію інших користувачів, включаючи численні жарти. Їхні коментарі:

Пользователь Леша Готье попробовал представить подобную ситуацию с участием травести-актеров и президента РФ Владимира Путина.

Користувач Michl Silver нагадав, що Олівія Джонс - один з делегатів від партії Зелених, які голосують на виборах Федерального президента.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...