"Це підла брехня!": Інтимний скандал із дочкою Кадирова викликав істерику в Чечні

Рамзан Кадиров з дочкою Ашат. Фото: spletnik.ru

У Чечні розгорівся гучний скандал через інтим-бутик з еротичною жіночою білизною і аксесуарами "Lady A", що відкрився у центрі Грозного, повідомляють Патріоти України.

Вся справа в тому, що низка ЗМІ, зокрема іменитий канал BBC, повідомили, що власницею пікантного магазину є 18-річна дочка глави Чеченської Республіки Рамзана Кадирова Айшат.

Подейкують, що дівчина вже управляє будинком ісламської моди Firdaws, який робить закритий одяг для жінок, використовуючи елементи традиційних чеченських костюмів. Також вона керує кондитерською в однойменному торговельному центрі, поруч із цим закладом і відкрився бутік із білизною.

В інтим-шопі представлені бренди жіночої білизни зі США та Європи. Також із полиць "Lady A" можна придбати інтимну косметику: масажний крем, гель-змазку для вагіни, батоги, маски та інші аксесуари.

У соцмережах з'явився аккаунт магазину, проте доступ до нього обмежений, модератори приймають підписників на свій розсуд.

"Будуар твоїх таємниць і мереживної пишноти. Будь сміливіше... Тільки між нами...", - йдеться в описі аккаунта, на який вже підписалися 20 000 користувачів.

"З огляду на те, яка пропаганда жіночої поведінки ведеться для звичайних людей, це зачіпає", - зізналася джерелу мешканка Грозного, яка побажала приховати своє ім'я.

Однак у Чечні спростовують інформацію ЗМІ, яка викликала низку питань з боку громадськості. Соратники Кадирова називають її "підлою брехнею", а 18-річну Айшат - зразковою дочкою свого батька.

"Це підла і брудна брехня! Хочу попередити тих, хто подібними пасквілями намагається кинути тінь на нашого лідера Рамзана Кадирова і його сім'ю. Вам доведеться строго відповідати за кожне слово!" - процитував РБК міністра з національної політики, зовнішніх зв'язків, преси та інформації Чечні Джамбулата Умарова.

При цьому Умаров заявив, що Айшат Кадирова - талановита і віруюча дівчина, "яка є яскравим прикладом того, якою має бути дочка, сестра або дружина в суспільстві, де панує повага до віри у Всевишнього і сімейних цінностей".

Співробітники самого ж магазину навідріз відмовилися спілкуватися із журналістами.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...