"Це просто ганьба": Гройсману організували "випадкову" зустріч з пенсіонерами (фото)

Наступний крок - листи підтримки діяльності Гройсмана, сценарій один на усі часи, обурюються в мережі.

У четвер, 16 лютого, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман зустрівся з людьми похилого віку на вулиці Інститутській у Києві. Однак активісти заявляють, що зустріч була показовою із заздалегідь підготовленими людьми, передають Патріоти України з посиланням на Надзвичайні новини.

«По дорозі на нараду зупинився поспілкуватись з людьми біля станції метро на Інститутській. Щиро вдячний за теплий діалог, розуміння та підтримку», - похвалився після зустрічі прем’єр на власній сторінці в соцмережі. А от активіст «Автомайдану» Олексій Гриценко відзначив, що зустріч Гройсмана з пенсіонерами була невипадковою. Розповів, що вулиця Інститутська була перекрита правоохоронцями, пропускали лише по пропусках.

«Це просто ганьба.. Перекрито доступ до Інститутської і тільки по списках пропускали.. А виявляється прем'єр вирішив поспілкуватися з «випадковими» людьми», - відмітив Гриценко. Обурені такими витівками керівництва держави й інші українці. Пишуть у соціальних мережах гнівні відгуки.

«А бабусь заздалегідь підвезли на автобусі», «феєричний совок. Феєричний», «випадкові такі невипадкові. Наступний крок листи підтримки діяльності Гройсмана. Сценарій один на усі часи», - обурюються в Інтернеті люди.

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...