"Це таланти": У Росії хочуть відправити на "Євробачення" Кобзона і хор Александрова

Втім, це є добре спланованою провокацією.

Кобзон. Фото: ЖЖ

Заступник голови фракції "Справедлива Росія" Олег Нілов запропонував направити від Росії на музичний конкурс "Євробачення-2017", який пройде в Україні, Йосипа Кобзона разом з Ансамблем пісні і танцю Російської армії імені А.В. Александрова, передають Патріоти України.

"Моя пропозиція: дай бог здоров'я Йосипу Давидовичу, направити саме його разом з хором Александрова на 9 травня до Києва (на конкурс), а якщо вони (Україна) відмовлять з якихось там причин, давайте приймемо відповідні заходи", - заявив Нілов в ході пленарного засідання Держдуми.

Нагадаємо, наразі від Росії на "Євробаченні-2017" розглядають кандидатуру українського співака, фіналіста шоу "Голос" Олександра Панайотова, який вже довгий час живе на Росії.

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...