Це вже традиція: Бійці 128-ї бригади показали танці на передовій (фото)

Доброю традицією, яка вже утвердилась на позиціях бригади, є постійна підтримка бойового духу захисників України візитами творчих колективів та волонтерів.

Бійці приймають гостей. Фото: "Фейсбук".

Доброю традицією, яка вже утвердилась на позиціях бригади, є постійна підтримка бойового духу візитами творчих колективів та волонтерів. Прес-служба 128-ї ОГПБр на своїй сторінці у "Фейсбук" показала, як бійці закарпатської бригади піднімають собі настрій, коли до них приїздять волонтери і творчі колективи, передають Патріоти України.

"Доброю традицією, яка вже утвердилась на позиціях нашої бригади, є постійна підтримка бойового духу захисників України візитами творчих колективів та волонтерів. Так, наприклад, чудова творча команда, очолювана Lyubov Chernetsckaia, кілька разів навідувалась на ділянку відповідальності бригади, приносячи з собою заряд позитивного настрою, який так необхідний українському солдату", – прокоментували бійці фото.

Бійці завдячують хорошим настроєм Руслану Кузьо, Андрію Демків, Олександрі Лисак, Андрію Нечипор, Андрію Польовому, Андрі. Кугаївському, Богдану Процишину.


Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...

Рух призупинено в обох напрямках: Судно, що йшло з України до Єгипту, заблокувало Босфор

вівторок, 7 травень 2024, 11:44

Вантажне судно ALEXIS, що прямувало з України до Єгипту, сіло на мілину у протоці Босфор. У зв’язку з цим було призупинено рух суден в обох напрямках. Про це повідомляє CNN Turk, передають Патріоти України. Зазначається, у 229-метрового судна виникла н...