Це вже тренд: Під Житомиром хулігани закидали камінням пасажирський поїзд (фото)

Хулігани напали на поїзд близько другої години ночі.

Хулігани розбили вікна у поїзді. Фото: соцмережі.

У Житомирській області біля станції «Бердичів» хулігани закидали камінням пасажирський поїзд Івано-Франківськ - Миколаїв, передають Патріоти України.

Були вибиті вікна в двох вагонах: в четвертому вагоні постраждав тамбур, в п'ятому купейному вагоні розбилося скло в коридорі. Як і в інших подібних випадках з нападами на потяги, головними підозрюваними є підлітки.

Хулігани напали на поїзд близько другої години ночі. На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав, а розбите скло оперативно поміняли. «На станції" Бердичів "механік поміняв вікна, щоб люди комфортно добралися до своїх міст», - розповів в ефірі «Громадського радіо» директор департаменту пасажирських перевезень «Укрзалізниці» Олександр Красноштан.
За словами представника залізничного відомства, найчастіше подібні хуліганські витівки влаштовують підлітки. «Такі випадки бувають. Затримання були. Передбачені серйозні покарання за такі дії, тому що це не просто хуліганство. Це класифікується як незаконне втручання в роботу залізничного транспорту », - пояснив Красноштан.


Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...