Це ж не "хунта": У Росії прихильника нацизму тільки символічно оштрафували

За розміщення нацистської символіки в краснодарському парку чоловіка притягнуть до відповідальності.

У Краснодарському краю РФ місцевий житель розмістив плакат з символікою екстремістської організації на квітковій клумбі в парку "Чистяківський гай", повідомляють Патріоти України.

За відомостями прес-служби, нацистську символіку з невідомих причин розмістив дорослий 45-річний чоловік. На нього був складений адміністративний протокол, але в суд він так і не прийшов. Порушнику був призначений штраф в розмірі 1 тис. рублів з конфіскацією заборонених предметів.

"Нацистська символіка була вилучена і відправлена на утилізацію", - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, на Росії тривалі строки ув'язнення отримують громадяни, обвинувачені в начебто екстремістській діяльності, які висловлюються проти чинної політики Кремля стосовно України.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...