Це зовсім щось позамежне: Українського моряка в СІЗО Москви могли заразити гепатитом

Результати аналізів Андрія Ейдера очікують отримати на початку наступного тижня.

Андрій Ейдер. Фото: соцмережі.

Наймолодшого військовополоненого українського моряка Андрія Ейдера у московському СІЗО могли заразити гепатитом. Про це заявив адвокат Микола Полозов з посиланням на захисницю Андрія Ейдера Олександру Маркову.

– Є серйозні підозри, що пораненого військовополоненого Андрія Ейдера заразили в медсанчастині СІЗО Матроської тиші гепатитом В. Якщо аналізи підтвердяться, то це зовсім щось позамежне, – заявив адвокат.

Олександра Маркова зазначила, що офіційне підтвердження цьому буде тільки на початку наступного тижня.

Вона додала, що якщо Ейдер захворів на гепатит не в тюрмі, то до тюремних лікарів є питання, наприклад, чому раніше про хворобу ніде не вказувалося, чому лікарі її не виявляли.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...