Ця страва змусить ваш шлунок підштовхувати ваші ноги швидше до столу, а мозок сигналізуватиме - хочу! Закарпатські крученики з соусом із білих грибів порадують унікальним смаком

Мабуть, найсмачніші страви готують на Закарпатті. Сьогодні - рецепт унікально смачних рулетиків-кручеників.

Патріоти України пропонують вам новий рецепт страви разом із закарпатським виданням «Домашня кулінарія»

Крученики з соусом із білих грибів

Вам знадобиться:

для кручеників:

свинина – 600 г

цибуля ріпчаста – 1 шт.

печериці – 250 г

олія – для смаження

сир твердий – 50 г

сіль і перець – за смаком

для соусу:

гриби білі сушені – 50 г

вершкове масло – 2 ст. ложки

борошно – 1 ст. ложка

сметана – 150 г

Білі гриби замочуємо заздалегідь на одну годину в холодній воді. Потім відправляємо варитися хвилин на сорок п’ять. Але час замочування і варіння у вас може бути більш тривалими. Все залежить від нарізки і ступеня сухості грибів.

Свинину нарізаємо на порційні шматки. Відбиваємо, солимо і перчимо. Відставляємо в сторону.

Займемося начинкою. Печериці дрібно нарізаємо. Цибулю нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо смажитися на олії.

Коли цибуля злегка зарум’яниться, додамо до неї печериці і продовжимо смажити разом. Смажені гриби з цибулею солимо, перчимо і збиваємо блендером.

Сир натираємо на тертці з середніми отворами.

Коли гриби охолонуть, з’єднуємо їх з сиром. Перемішуємо. Начинка готова.

А тепер нарізаємо шматочки фольги за кількістю відбивних, розмір – приблизно 12×6 см. На фольгу викладаємо відбивну, на неї – начинку і щільно скручуємо рулет.

Потім загортаємо його в фольгу. З торцевих сторін акуратно притискаємо.

На сковороду наливаємо олію, розігріваємо і обсмажуємо на ньому рулети з усіх боків.

Рулети готові. Розгортаємо дуже акуратно. Сік, що утворився під час смаження, не виливаємо, а акуратно збираємо. Перекладаємо їх у форму для запікання.

До кручеників наливаємо відвар, в якому варилися гриби, накриваємо кришкою і відправляємо тушкуватися в духовку до готовності.

Цибулю дрібно нарізаємо і смажимо на вершковому маслі. До цибулі додаємо подрібнені білі гриби. Смажимо до готовності цибулі. Додаємо борошно, перемішуємо. Додаємо сметану. Соус готовий.

Готові крученики (можна розрізати їх на дві частини) подаємо з соусом з білих грибів.
Смачного!

Опублікував: evora

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...