Цікавився маніяками: Одногрупники розповіли моторошні подробиці про керченського стрілка

Терорист, який убив щонайменше 18 осіб у політехнічному коледжі окупованої Керчі, Влад Росляков був дуже замкнутим, повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Mash.

Так, він майже ні з ким не спілкувався і давно видалився з соцмереж. Також повідомляється, що він цікавився маніяками, а минулого тижня купив зброю та 150 набоїв. Кількість загиблих, за останніми даними, – 18 чоловік.

Нагадаємо, сьогодні в політехнічному коледжі в окупованій Росією Керчі стався підрив бомби, начиненою металевими предметами. Пізніше з'явилася інформація про стрілка. Слідчий комітет РФ розслідує справу по статті «масове вбивство».

Пізніше стало відомо, що теракт влаштував 22-річний студент цього навчального закладу, який потім покінчив з собою. За інформацією Telegram-каналу 112, вибух влаштував Владислав Росляков, що поступив у коледж у 2015 році.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...