Цілі полчища: Популярний український курорт атакували комахи (відео)

Така стихійна навала відбувається 1-2 рази в кінці травня.

Ілюстрація: ru.depositphotos.com

Після шторму, що затопив Кирилівку Запорізької області, курортне селище накрили полчища комарів. У мережі з'явилося відео з неймовірною кількістю комах. При цьому автор ролика запевнив, що ці комарі не несуть небезпеки людям, і це звичайне явище для цієї пори року, повідомляють Патріоти України.

"Комар-дзвінець в народі комар-одноденка. Для людей вони не є небезпечними. Кров не п'ють. Така стихійна навала відбувається 1-2 рази в кінці травня. Наступного дня їх підмітають і далі все гаразд", - пише Володимир М.

При цьому, де саме було відзнято відео, автор не повідомив. У той же час люди, що перебувають у курортному селищі, його слова категорично спростовують і кажуть, що нічого подібного ні на косах, ні в центрі селища немає. За їхніми словами, без комарів, звісно, "не обходиться", але їхня кількість нітрохи не більша, ніж зазвичай.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше в мережі з'явилися сумні фото популярного курорту у Криму.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...