"Цілу дорогу сміялася про себе: "ми ж брати", і думала, які у нас класні люди": Пост телеведучої про патріотизм українців розбурхав мережу

Телеведуча зазначила, що ця ситуація ніби повернула її часи Революції Гідності.

Ілюстрація: censor.net.ua

Українці завжди готові допомагати людям, які опинилися в біді, і роблять це безкорисно. Таку думку на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook висловила телеведуча Наталя Влащенко, передають Патріоти України.

За її словами, одного дня, коли вона їхала на роботу, з нею сталася неприємна дорожня пригода. "Вранці їхала на роботу і на сільській дорозі зустрічний джип спровокував мене на різкий поворот кермом. Під колесами лід. У результаті - машина в снігу на узбіччі. Я спізнююся на зйомки. Зателефонувала чоловікові. Сказав: під'їду через 10 хв", – написала Влащенко.

Потім, за як вона зазначила, сталося неймовірне. "Кожна, чуєте, кожна машина зупинялася і пропонувала допомогу. Один чудовий рум'яний молодий пан був особливо наполегливий. "Так коли там чоловік ще під'їде! Давайте допоможу все-таки!" - написала Влащенко.

Через 5 хвилин ситуацію владнали. "І коли я, від'їжджаючи, сказала йому: "величезне спасибі!", він почав до мене кричати услід чудову фразу: "Дрібниці! Ми ж брати!" – йдеться в пості Влащенко.

Телеведуча зазначила, що ця ситуація ніби повернула її часи Революції Гідності. "Цілу дорогу сміялася про себе: "ми ж брати", і думала, які у нас класні люди. Коли з кожної машини на тебе дивляться очі "допомога потрібна?", відчуваєш себе, як на Майдані в початку 2014 року. Незрозуміло тільки, як ми дозволили цим сволотам усе це розтоптати…" – написала вона.

Пост набрав понад 5 тисяч переглядів і близько 400 поширень. У своїх коментарях користувачі соцмережі вказують на те, що така гуманність в Україні була завжди, але не всі це помічали.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...