Цілилися у кабінети суддів: У Києві обстріляли Голосіївський райсуд (фото)

Нападники здійснили серію пострілів по стінах будівлі та по вікнах другого і третього поверхів.
Унаслідок стрілянини пошкоджено вікна та фасад будівлі. Фото: kyiv.npu.gov.ua.

Уранці 12 березня невідомі обстріляли Голосіївський районний суд Києва. Про це повідомляє "Судово-юридична газета", передають Патріоти України.

Нападники здійснили серію пострілів по стінах будівлі та по вікнах другого і третього поверхів. Видання зазначає, що стріляли з тильного боку будівлі по кабінетах суддів. У суді пов'язують напад із професійною діяльністю суддів. Прес-служба поліції Києва зазначає, що напад стався вночі, правоохоронці розшукують зловмисників.

"Оглянувши службові кабінети, фасад будівлі та прилеглу територію, правоохоронці вилучили гільзи, які будуть відправлені на експертизу", – ідеться в повідомленні. Поліція вивчає записи з камер відеоспостереження.

"Подія належним чином зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Голосіївського управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі", – зауважили в поліції. За даними правоохоронців, унаслідок стрілянини пошкоджено фасад і вікна будівлі суду, ніхто не постраждав.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...