Ціна зради: "Гордість" Росії Рой Джонс виявився шахраєм і боржником

Боксер прийняв громадянство РФ, бо у своїй країні наробив багатомільйонних боргів через несплату податків.

Рой Джонс-молодший. Фото6www.worldboxing.ru

Американський боксер Рой Джонс-молодший, який прийняв недавно громадянство РФ, виявився банкрутом і по вуха в багатомільйонних боргах від того, що не платив податки. Про це стало відомо від промоутера російського боксера - Володимира Хрюнова, передають Патріоти України з посиланням на LifeNews.

Як з'ясувалося, Рой вирішив прийняти громадянство не просто так. На той момент, коли він приймав таке рішення, у нього вже були великі проблеми з податковою.

Замість того, щоб спробувати вирішити свої проблеми самостійно, боксер знайшов собі багатих покровителів і просто вирішив втекти від неприємностей. Переклавши відповідальність на свого промоутера в Росії, Джонс був змушений переїхати в РФ і прийняти громадянство замість того, щоб сісти у в'язницю і відповісти за свої дії.

Таким чином, американський спортсмен уникнув серйозного покарання і, звичайно ж, був сильно зобов'язаний Росії - зокрема, самому Хрюнову. Сума боргів боксера склала близько 3 мільйонів доларів, з яких 1 000 000 вже виплачений.

Так, невідомо тепер, яким чином Рою доведеться відпрацьовувати ці гроші. Але про те, щоб повернутися "додому", вже й мови бути не може. На це є як мінімум ще 2 000 000 причин.

Значно довші за саму власницю: Українка увійшла до Книги рекордів за найдовше волосся у світі (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 5:00

35-річна художниця та модель Алія Насирова, родом з України, потрапила до Книги рекордів Гіннеса як власниця найдовшого у світі волосся. Його довжина сягає 2 м 57 см і 33 мм. Завдяки розкішним пасмам жінку називають "Рапунцель". . Загалом волосся Наси...

Тисячі молекул живої матерії можуть породити мільйони, які стають дуже стійкими до деградації: Науковці розгадали таємницю "святого Граалю"

неділя, 28 квітень 2024, 3:25

Таємниця, яка понад 50 років спантеличила наукове товариство, нарешті була розгадана. Команда з Університету Лінчепінга, Швеція, і Гельмгольца в Мюнхені виявила, що певний тип хімічної реакції може пояснити, чому органічна речовина, що міститься в річк...