"Цьому місту потрібен герой - Людина-Пашинський": Соцмережі тролять нардепа

Народний депутат України від «Народного фронту» Сергій Пашинський потрапив у бійку, яка завершилася тим, що народний обранець прострелив 38-річному чоловіку ногу.

С.Пашинський. Фото: Цензор.НЕТ.

У мережі з іронією відреагували на напад на нардепа від "Народного фронту" Сергія Пашинського, який відбувся 31 грудня. З надепа запропонували зробити нового супергероя для Києва, перерахувавши його чесноти, передають Патріоти України.

"Цьому місту потрібен герой. Людина-Пашинський: влучно стріляє, п'яних карає, пострілом попереджає, рани лікує, хамів утихомирює", - написав блогер Антон Ходзау Facebook.

Також у мережі виклали свою жартівливу версію події, яка розходиться з інформацією МВС і самого Пашинського.

Як повідомляли Патріоти України, нетверезий чоловік вдарив пляшкою по голові Пашинського, той вистрілив нападнику в ногу.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...