"Цукерок не привіз": Боєць "Азова" розповів, як полк зустрів Порошенка на фронті

За словами "Левана", зустріч була холодною, адже президент чудово розумів, що тут - “не клуб його друзів”.

Порошенко та бійці "Азова". Фото: InfoResist.

В зоні проведення Операції Об’єднаних сил на Донбасі між бійцями “Азова” та президентом України Петром Порошенком відбулася жвава розмова. Про це повідомив боєць полку “Азов” Денис Шеломієнко (позивний “Леван”) в Twitter, передають Патріоти України.

“Потрібно віддати належне, П. ( Петро Порошенко – прим. ред.) не з лякливих: зброю в зброярню не здавали, патрони і магазини не забирали. Тобто при бажанні можна було, ну те, про що ви подумали. Знову віддаю належне, була жвава розмова. Я очікував що Порошенко видасть «стандартну промову» і поїде, але ні, вислухав досить гострі питання, в тому числі щодо Свинарчуків. Але відповіді на них були «скрипти» (на автоматизмі, – ред.), я вже це не раз чув на відео його виступів: завчені тези, щирості замало. Наприклад: на питання про затримання Кухарчука в Черкасах, відповідь: «Ну тому що він зі своєю групою напав, а міг просто підійти і спитати як інші люди прийшли». Ага, тільки П., мабуть, не знає, що під кожен його виступ привозять масовку під сцену за списками і все контролюється і на кожні крики, крім позитивних, швидко реагують «люди в штатському». Навіть прості плакати і ті виривають – в інтернеті купа відеопідтвердження”, – заявив боєць.

Також “Леван” розповів, як Порошенко прокоментував висловлювання про те, що “Азов” нібито має відношення до голови МВС України Арсена Авакова.

“На рахунок «псів Авакова»: Азов – не пси Авакова, не мої пси і не чиїсь. Це військовий підрозділ, який захищає країну. Хто дозволяє собі такі висловлювання – працює на дискредитацію військового підрозділу, що захищає країну. До речі про «отримати по шапці» – за серію подібних постів, Бойко (головний замполіт ЗСУ) ймовірно отримає, він же говорив, що на себе бере відповідальність”, – підкреслив боєць.

За його словами, цукерок президент не привіз.

“Зустріч була холодною, він чудово розумів, що тут “не клуб його друзів”. Нервував, пару разів підвищував голос. Як для мене, метою цього візиту було закріплення політики “Розділяй і володарюй”, щоб зробити пости на тему: “Азов гарний і, НП і НК погані”. Пости порохоботів про його приїзд, тільки це підтверджують. Ну і ще мабуть була мета позлити Авакова, схоже в АП реально думають, що він впливає на “Азов”. Але це не так і ніколи не було”, – додав боєць.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...