''Тупі, як пробка'': Норвезький лижник висміяв російських спортсменів

Через програшну тактику замість боротьби за "золото" росіянам довелося задовольнятися лише бронзою.
Ханс Крістер Холунд. Фото: Обозреватель.

Норвезький лижник Ханс Крістер Холунд розкритикував тактику росіян під час гонки з масовим стартом на етапі багатоденної гонки "Тур де Скі", передають Патріоти України.

Спортсмен дорікнув суперникам в тому, що вони тягнули лідера збірної Сергія Устюгова на шкоду особистому результату. "Вони тупі, як пробка. Ми чуємо на останньому колі, що Устюгов відстає, і тоді тільки четверо росіян виходять вперед - і бум! Я сміявся про себе, незважаючи на втому. Не знаю, що сказати. Все ж чують: "Устюгов відстає!" І ось раптом ця четвірка попереду. Кумедно", - цитує Холунда Sport24.

У підсумку замість боротьби за "золото" росіянам довелося задовольнятися лише бронзою Олександра Большунова. Слідом за ним до фінішу прийшли ще три спортсмена з РФ - Андрій Ларьков, Максим Вилегжанін і Андрій Собакарьов, зайнявши четверте, п'яте і шосте місця відповідно. Лідер збірної Устюгов показав 16-й результат.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...