"Тусуйся отсюда, громадянин, бл*дь": Депутат з матами накинувся на активіста через червоно-чорний прапор (відео)

Олександр Масленніков заявив, що лише нещодавно дізнався про червоно-чорний прапор, попри те, що "прожив вже понад 40 років".

Депутат від "Батьківщини" у Вінницькій облраді Олександр Масленніков. Фото: соцмережі.

Напередодні під час сесії Вінницької обласної ради, коли мало розглядатися питання використання червоно-чорного прапора на офіційних установах міста та області, виник конфлікт між активістом Андрієм Гайдаєм і депутатом Олександром Масленніковим від "Батьківщини". Про це повідомляє місцеве видання "Вежа", передають Патріоти України.

Зазначається, що під час розгляду цього питання відбулося блокування трибуни, яке здійснили, депутати з числа прихильників червоно-чорного прапора та активістів "Правого сектору". Крім того, у сесійній залі відбувалися дискусії щодо стягу. Під час однієї з них Андрій Гайдай, який вів пряму трансляцію в інтернеті, намагався пояснити депутату Масленнікову значення цього прапору для українських націоналістів та бійців, які воюють в АТО.

Натомість депутат назвав це питання політичним, а також звинуватив активістів у спробі зірвати сесію та заявив, що лише нещодавно дізнався про червоно-чорний прапор, попри те, що "прожив вже понад 40 років".

Також депутат перейшов на нецензурну лайку та звернувся до активіста зі словами: "Тусуйся отсюда, громадянин, бл*дь". Після цих слів Гайдай нагадав депутату, що здійснюється пряма трансляція його поведінки у сесійній залі, однак Масленніков на це не зреагував і запропонував йому "піти-вийти та помірятися патріотизмом".

Додамо, питання використання червоно-чорного прапора на офіційних будівлях Вінниччини під час памятних дат так і не було винесено на голосування, оскільки після перерви депутати не змогли зібрати кворум, відтак закрив сесію.

"І це всього за 12 днів": У Словаччині збір для України наближається до чотирьох мільйонів євро, - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 15:41

У Словаччині кампанія громадянського збору коштів на допомогу Україні наближається до чотирьох мільйонів євро: люди назбирали великі гроші за 12 днів, в той час як словацький уряд "страйкує" участь у чеській ініціативі щодо допомоги українцям, передают...

Бідолаха почув хруст кісток та закричав від болю: У Туреччині стоматолог вкрутив зубний імплантат у мозок пацієнта

субота, 27 квітень 2024, 15:14

У Туреччині чоловік звернувся до стоматолога із зубним болем, після чого опинився у лікарні, де йому видалили зубний імплантат з порожнини мозку. Про це пише Metro, передають Патріоти України. 40-річний Рамазан Йилмаз звернувся до приватної клініки у Б...