Тварина чи НЛО: Соцмережі ламають голови над дивною знахідкою з моря (фото)

Користувачі соціальних мереж роблять припущення навколо фотографії однієї з мешканок Нової Зеландії.

Дивна знахідка з Нової Зеландії. Фото: Фейсбук.

Меліса Даблдей під час прогулянки узбережжям виявила дивний об’єкт із морськими мешканцями на ньому. Фотографії знахідки викликали бурхливе обговорення в Facebook, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами Даблдей, щось вкрите морськими істотами вона виявила на пляжі Меривай в Окленді. Дівчина зазначила, що спочатку прийняла його за кита, який викинувся, однак зрозуміла свою помилку, коли підійшла ближче.“Дреди морського монстра”, — припустив Нік Вітасович.

“Пляжна різдвяна ялина”, — написала Кеті Фабер.

“Капсула часу з прибульцями”, — вважає Кейтлін Керр.

З ним солідарний Аенді Шон: “Це НЛО”.

Інші ж заявили, що це морське тварина, відома як морська качка. Це найбільш імовірний варіант, враховуючи той факт, що це ракоподібне досить часто зустрічається цілими родинами, які живуть на корчах.


“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...