Тварина не стерпіла скреп: У Росії верблюд на смерть затоптав чоловіка

Обставини події, а також те, який стосунок чоловік мав до тварини, в яких умовах вона утримувалася, зараз встановлюються.

Ілюстрація: nashzeleniymir.ru

У Тульській області Росії чоловіка на смерть затоптав верблюд. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння і сам випустив тварину з вольєра, повідомляють Патріоти України.

Інформація про смерть чоловіка, госпіталізованого 27 січня, надійшла до правоохоронних органів 30 січня. А помер потерпілий 29 січня.

За попередніми даними слідства, 53-річний нетверезий чоловік, що перебував на території екопарку, спробував погодувати верблюда, але тварина затягнула його у вольєр, затоптала і розчавила чоловіка.

Як розповіла старший помічник прокурора Тульської області Любов Кузнєцова, чоловік перебував при тямі і розповів медикам, що з ним трапилося.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...