Творить дива! Медики назвали найкорисніший напій для чоловіків

Вчені з Шотландії провели цікавий експеримент, в якому брали участь 58 чоловіків у віці від 21 до 64 років. Всі протягом двох тижнів щодня пили чистий гранатовий сік, повідомляють Патріоти України.

Як показали результати експерименту, цей напій підвищує в чоловічому організмі рівень тестостерону, який відповідає в тому числі і за сексуальну активність, і здатний стати аналогом “Віагри”.

Повідомляється, що якщо на початку експерименту рівень тестостерону в крові чоловіків дорівнював приблизно 16%, то через 14 днів він подвоївся у всіх без винятку.

Крім того, що всі випробовувані повідомили про посилення сексуального потягу, результати обстеження також показали, що у всіх учасників експерименту покращилися і інші показники здоров’я.

Багато відзначили, що стали спати краще, перестали нервувати через дрібниці і відчули стабілізацію емоційного фону.

Покращує цей чарівний природний напій і функції кровотворення. Давно відома його здатність, підвищувати рівень гемоглобіну і, таким чином, протистояти анемії.

Якщо порівняти гранатовий сік, наприклад, з журавлиною, червоним вином або зеленим чаєм в плані руйнування шкідливого впливу радикалів, то він перевершує перераховані продукти у багато разів.

Знаходяться в цьому напої компоненти, здатні пригнічувати в організмі будь-які процеси утворення саме злоякісних пухлин. Тому сік граната визнаний прекрасним засобом профілактичним проти ракових пухлин.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...