"Ти будеш жити": Вакарчук закликав українців підтримати онкохворого студента зі Львова

Музикант нагадав про важливу життєву місію кожної людини - допомагати іншим.

Святослав Вакарчук. Фото: ЖЖ

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук записав відео, у якому підтримав 23-річного студента Львівської політехніки Андрія Коника, який бореться із раком крові. Про це йдеться на сторінці допомоги Konyk help у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Я хочу сказати дуже просту річ: Бог нас всіх створив для того, щоб ми зробили щось важливе у цьому житті. Ти будеш жити, доки робитимеш щось важливе, наприклад кохатимеш чи робитимеш улюблену справу", - сказав Святослав Вакарчук.

Відзначимо, що Андрій потрапив до лікарні у важкому стані, після проведених аналізів лікарі поставили діагноз - рак крові. Попереду лікування, та хіміотерапія. На відновлення здоров’я потрібні значні кошти, а саме $200 тис., які багатодітна сім’я не в змозі повністю забезпечити, тому звертаються по допомогу до всіх небайдужих.

Бережіться! Українцю зателефонували нібито з банку та вкрали майже 30 тис.

неділя, 1 вересень 2024, 7:45

Інтернет-шахраї виманили в українця майже 30 тис. грн. Для цього вони під виглядом працівника банку зателефонували йому та повідомили про необхідність пройти верифікацію. Чоловік повірив незнайомцям – та повідомив їм реквізити своєї банківської картки,...

Сибір провалюється в преісподню: Через танення вічної мерзлоти там стрімко розростається гігантська діра в Землі, котру називають "брамою пекла"

неділя, 1 вересень 2024, 7:36

​. У Сибіру швидко розростається загадкова гігантська діра в землі, і це фіксують фотографії з космосу. Її обсяг збільшується приблизно на 1 мільйон кубічних метрів щороку. Це кратер Батагай, який іноді називають Батагайкою або "воротами в пекло", який...