"Ти стара товста свиня! Ще й виступаєш в трусах": Мережу підірвало звернення чоловіка до Лоліти (відео)

Скріншот

На російську співачку Лоліту, якій заборонено в'їзд в Україну, "напав" чоловік, який записав коротке відео, в якому розкритикував співачку, назвавши її старою товстою свинею, повідомляють Патріоти України.

У 24-секундному ролику чоловік, який виховувався в дитбудинку, зажадав, щоб співачка перестала виступати і зайнялася "добрими справами".

"Лоліта, ти займаєшся чорним піаром. Ти ганьбиш не тільки себе, але і весь шоу-бізнес. Ти в своєму віці виступаєш перед публікою в трусах. Ти стара товста свиня! Я можу тобі дати тільки одна порада: заспокойся, вистачить себе ганьбити. Виходь на пенсію, займайся добрими справами. З повагою, Максим Данилов", - сказав чоловік.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...