"Тим Янголам, яких вже нема": Діти Героїв Небесної Сотні заспівали особливу колядку (відео)

Ініціативу спільно записати колядку висловили діти та менші брати й сестри Героїв Небесної Сотні, адже саме у Святий Вечір традиційно згадують тих, кого немає поряд.

Скріншот

Діти Героїв Небесної Сотні та Камерний дівочий хор КССМШІ імені Миколи Лисенка (Київської середної спеціалізованої музичної школи-інтернату) з нагоди Різдва Христового заспівали "Колядку для Янголів", повідомляють Патріоти України.

Колядку діти присвятили Янголам-Охоронцям, які зараз знаходяться на Небесах. Саме ці герої першими рушили на Майдан боронити власну країну та українські цінності. Тепер вже їхні діти продовжують цю справу і згадують про загиблих під час Революції Гідності рідних - із гордістю та жалем за тими, кого вже не повернеш. Але тими, хто на власному прикладі показав, яким має бути справжній українець.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...