У 60 років - шлюб "по зальоту": В Одеській області студенти масово одружуються з… пенсіонерками

Іноземці таким чином намагаються отримати українське громадянство.

Ілюстрація: og.ru

Більше 60 студентів з Одеського національного медичного інституту (громадяни Іраку) протягом місяця оформили фіктивний шлюб з жінками похилого віку з Одеської області, повідомляють Патріоти України.

Одній з наречених вже виповнилося 63 роки. Причиною такого вчинку стало отримання українських паспортів.

Керівниця міграційної служби Одеської області Олена Погребняк заявила, що такі шлюби оформлялися в прискореному режимі. Підставою для прискореного процесу стало надання жінками довідок про вагітність. Їх видавали в відділеннях жіночої консультації.

"Всі шлюби були оформлені швидко і терміново. Для цього були підроблені документи про вагітність жінок", - зазначила Олена Погребняк.

"У будь-якій іншій країні, коли реєструють шлюб і бачать, що жінка в 60 років вагітна, цим би зацікавилися. У нас цей шлюб зареєстрували, документи надіслали до нас. Коли ми зібрали, наприклад, одночасно на видачу по 10 осіб, то побачили, що дружини своїх чоловіків не розрізняють. Довелося через правоохоронців оформляти всім відмову (в отриманні громадянства - ред.)", - сказала голова міграційної служби Одеської області.

Олена Погребняк уточнила, що до відповідальності будуть притягнуті організатори такої схеми, а також працівники жіночих консультацій. РАГСи, які зареєструвати такі шлюби, залишаться безкарними, адже до них подавали обумовлений законом перелік документів.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...