У Алли Пугачової проблеми перед її прощальним концертом на великій сцені

Співачці довелося пройти досить складну терапію, а зараз вона працює над відновленням голосу.

Алла Пугачова. Фото: Teleprogramma.pro.

Алла Пугачова намагається відновити свій голос перед останнім виступом в квітні. Про це повідомляє джерело, близьке до сім'ї, передають Патріоти України.

Ймовірно у неї вже серйозні проблеми з виконанням пісень, оскільки їй довелося пройти досить складну терапію. При цьому Алла Борисівна збирається співати тільки нові пісні. Також і здоров'я Пугачової вимагає особливої уваги - у неї серйозно загострився діабет і проблеми з судинами.

В інтерв'ю телеканалу «Дощ» чоловік Пугачової, шоумен і комік Максим Галкін, детально розповів, як Пугачова готується до грандіозного ювілейного концерту, які пісні збирається виконувати і як працює над голосом. А ще є великі проблеми з квитками, повідомив він - вони в основному у перекупників і стоять вже більше 1000 доларів. При цьому Галкін з Пугачовою навіть не можуть забезпечити квитками друзів.
«Вона відмовляється від прес-конференцій, всі квитки продані - ми не знаємо, що робити, куди людей посадити. Частина квитків є у перекупників, але ми нічого з цим не можемо зробити. В інтернеті озвучують страшні ціни, ну а ми-то тут причому?» - заявив Галкін.
Як розповів Максим Галкін, в їх сімейному особняку є великий басейн, і якщо хтось в ньому купається і співає, то в приміщенні створюється хороша акустика. Внаслідок цього, крім студії і репетиційної бази, вдома Алла Борисівна активно тренує голосові зв'язки саме під час плавання.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...