У Авакова повідомили, що слідом за Дрьомовим до пекла мають готуватися Гіві з Моторолою

Російські спецслужби планомірно знищують польових командирів та ватажків терористичних банд на Донбасі, котрі починають проводити свою "політику", яка відрізняється від вказівок з Москви.

Донбаські терористи Моторола і Гіві. Ілюстрація:www.youtube.com

Наступними мішенями російського спецназу після так званого отамана "козаків" Павла Дрьомова можуть стати донецькі терористи Михайло Толстих "Гіві" і Арсеній Павлов "Моторола". Про це у Facebook написав радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, зазначають Патріоти України.

"Одного з ватажків російських терористів в Луганській області Павла Дрьомова (псевдо "Батя") знищили російські спецслужби. Спрацювали чітко, в своіх кращих традиціях, як і у випадку з Мозговим і "Бетменом". Тільки інша схема - керований вибух.

Відомо, що терорист Дрьомов мав давній, дуже серйозний і відкритий конфлікт зі ставлеником Кремля Плотницьким та його терористичною бандою "лнр".

Дрьомов і його "казачки" відкрито звинувачували Плотницького у корупції, розкраданні російської "гуманітарної допомоги" та інших зловживаннях.

Враховуючи те, що банда терориста Дрьомова, котра контролює окупований Первомайськ, повністю вийшла з під контролю як Плотницького так і російських емісарів, у ФСБ прийняли рішення про його фізичну ліквідацію, щоб не заважав. Нема людини - нема проблеми... В Кремлі цей принцип працює.

Ми неодноразово заявляли ще на початку року про отриману оперативну інформацію щодо наказу російським спецслужбам знищувати усіх польових командирів та ватажків терористичних банд на Донбасі, котрі вийшли з під контролю Москви і "зарвалися". Він давно вступив в дію.

До речі, наступними мішенями російського спецназу може стати "дует" донецьких терористів Гіві - Мотороли, котрі мають постійний перманентний конфлікт з ватажком російської терористичної банди "днр" Захарченком. Він поки що підтримується путіним і влаштовує Кремль.", - написав Шкіряк.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...