У багатих свої причуди: У мережі розповіли про найдивніші захоплення мільйонерів

У Нью-Йорку парочка багатіїв купила книжок на $25 тисяч тільки для того, щоб красиво оформити домашню бібліотеку в своєму новому будинку.

Мільйонери з причудами. Фото: news.mail.ru.

Користувачі порталу Reddit розповіли про найдивніші захоплення найбагатших людей світу. Ініціатором обговорення несподіваних хобі мільйонерів виступив користувач з ніком Djcard1, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Він опублікував у спеціальному розділі AskReddit питання "Якими речами, про які звичайні люди навіть не чули, захоплюються супербагатії?" У відповідь відвідувачі ресурсу прислали тисячі прикладів незвичайних захоплень мільйонерів.

"Вони вечеряють за кордоном. Я чув про заможних лондонців, які просто встрибують в свої вертольоти і летять вечеряти в Париж, а потім повертаються", - поділився один з них.

"Вони використовують сезонні меблі: "Вже майже квітень. Нам пора діставати наші весняні кушетки і шезлонг, а ще замінити зимовий обідній стіл і китайський сервіз на весняні. І краще дістати всі підходящі штори", - передражнив багатіїв користувач з ніком 7ofalltrades.

Деякі не стали переказувати чутки, вирішивши поділитися з відвідувачами Reddit власним досвідом.

"Генеральний директор компанії, де я раніше працював, вирив на своєму задньому дворі гігантський басейн, куди помістив "затонулий" корабель, щоб занурюватися з аквалангом і плавати навколо нього", - зазначив RedBarnGuy.

"Я працював у книжковому магазині Нью-Йорка, який знаходився в одній будівлі з безліччю розкішних апартаментів. Одного разу до нас зайшла парочка. Вони розповіли, що тільки що переїхали і їм потрібно купити гору книг, щоб красиво оформити домашню бібліотеку. Вони інструктували нас, які типи книг їм потрібні. Але здебільшого купували оптом, грунтуючись на наших рекомендаціях, твори, які показали б їх гостям, які вони розумні і начитані. Вони заплатили нам 25 тисяч доларів тільки за те, щоб комусь показати, що у них є б ібліотека ", - розповів Chaosrayne9000.

Його пост зібрав понад 33 тисяч лайків і став найпопулярнішим в обговоренні.

В центрі Ужгорода військовий зірвав шеврони з п'яного бійця, – журналіст

субота, 4 травень 2024, 20:53

Військовий, що перебуває на реабілітації, у центрі Ужгорода зірвав з бійця шеврони, який нібито перебував у нетверезому стані. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. Подія трапилася у п'ятницю, 3 травня, на площі Шандор...

У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:59

У суботу, 4 травня, у чеському місті Брно перед головним входом до Центрального кладовища зібралась група людей з прапорами ЄС, НАТО та України, які вийшли на протест проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європ...