"Було дуже страшно": У Баку через бомбу екстрено приземлився російський літак

У Баку (Азербайджан) 11 березня екстрено приземлився рейс "Уральських авіаліній" з Бахрейну до Москви. Причиною вимушеної посадки стала знайдена записка про бомбу на борту, повідомляють Патріоти України.

Йдеться про рейс U61116. Літак вилетів із Бахрейну за розкладом, але почав знижувати висоту над Каспійським морем, зробив кілька невеликих кіл і приземлився у Баку. Відомо також, що після прильоту всіх пасажирів евакуювали, а спецслужби почали перевірку борту. За попередніми даними, записка була знайдена в туалеті і передана пілоту.

Telegram-канал Hue також передає, що на борту літака, включно із членами екіпажу, перебували 225 осіб. "Аеробус 321, що летів з Бахрейну до Москви, о 14:56 за бакинським часом здійснив успішну посадку в аеропорту Гейдар Алієв. Причина — підозра командира повітряного судна щодо наявності бомби на борту літака", — пояснив прес-секретар аеропорту Паша Касеманскі.

Перевірка борту не виявлено небезпечних предметів. "Чоловіка, який повідомив про виявлення записки, затримали, з ним проводиться бесіда", – пояснило джерело агентства. У московському аеропорту Домодєдово прибуття очікується о 16:23 замість 16:00, проте пізніше рейс перенесли на ранок 12 березня.

За словами пасажирів рейсу, під час перевірки на борту оглядали всі особисті речі, навіть маленькі жіночі сумки. "Просили відкрити і дамські сумочки — в усі сумки і пакети зазирнули. Звісно, було страшно. Одна стюардеса навіть дала волю почуттям — ревла", — розповіла деталі одна з пасажирок. Вона уточнила, що їх почали обшукувати ще тоді, коли літак кружляв у небі.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...