У Бердянську сталася масштабна НП, місто паралізувало (фото)

У Бердянську, що у Запорізькій області, сталася аварія на стічному колекторі "Бердянськводоканалу". До ліквідації проблеми у місті частково відключили водопостачання і закрили школи, повідомляють Патріоти України.

Обвал на магістральному каналізаційному колекторі стався у чотирьох місцях 27 січня внаслідок газової корозії верхнього склепіння колектора. Він транспортує до 80% стоків міста. Ввели колектор в експлуатацію у 2002 році.

Поки тривають ремонтні роботи, рятувальники надають допомогу населенню – підвозять технічну воду у райони, де воду повністю перекрили. Зокрема, водою забезпечують і Бердянське територіальне медичне об’єднання, геріатричний пансіонат і дві котельні Бердянського підприємства теплових мереж. А от школи і дитячі садки тимчасово закрили. Загалом на вимушених канікулах опинилися 12 навчальних закладів, 5 садків і 1 лікарня.


На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...