У Броварах голові земельної комісії влаштували "сміттєву люстрацію" (фотофакт)

Це сталося в той момент, коли чиновник прийшов на зустріч з виборцями.

Голова земельної комісії у Броварах потрапив у сміттєвий бак. Фото:http://brovary.pravo-znaty.org.ua/

У суботу, 9 квітня, депутата Броварської міської ради, голову земельної комісії Василя Кочубея, який був обраний від ВО "Свобода", однак недавно вийшов з партії і підтримав мера екс-регіонала, кинули в сміттєвий бак. Це сталося в той момент, коли пан Кочубей прийшов на зустріч з виборцями. Про це пише місцеве видання Маєш право знати, інформують Патріоти України.

"Перед початком зустрічі в зал, де знаходилися тільки депутат і його охоронець, зайшли колишні однопартійці Кочубея та молодь з ВГО "Сокіл", які стали вимагати, щоб він написав заяву про складання депутатського мандата. "Ти зрадив своїх побратимів, пиши заяву!" - неодноразово повторили хлопці.

Коли Василь Кочубей відмовився, почалася штовханина, під час якої в ситуацію втрутився охоронець депутата, завдавши кілька ударів свободівцям.

Однак активістам вдалося вивезти пана Кочубея на подвір'я, де вже чекав сміттєвий бак, обклеєний його фотографіями. Незабаром з приміщення вийшов охоронець Василя Кочубея, який намагався захистити підопічного від колишніх однопартійців. Як аргумент він дістав з автомобіля металеву телескопічну палицю ("телескоп"), якій завдав кілька ударів по активістах "Сокола" і "Свободи". У відповідь свободівці також завдали охоронцеві кілька ударів, розсікши йому голову в декількох місцях.

Зрештою, Василя Кочубея таки кинули в сміттєвий бак, з якого він незабаром виліз і намагався втекти.

У той же час охоронець потягнув депутата на проїжджу частину вулиці, де спробував захопити чужий автомобіль з водієм в салоні, який випадково припаркувалася неподалік. Незабаром охоронцеві вдалося дістатися до власного авто і евакуювати голову земельної комісії вже на ньому.

Василь Кочубей поїхав давати показання в ділянку броварський поліції.

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Оце так! Вчені заявили, що гнів може шкодити кровоносним судинам

четвер, 2 травень 2024, 9:57

Короткочасний спалах гніву, спричинений спогадами про минуле, може зашкодити кровоносним судинам "розслабитися". Це негативно впливає на кровотік, передають Патріоти України. Такого висновку дійшли американські вчені, провівши відповідне дослідження, р...