У Черкасах на дітей упало дерево, багато постраждалих (фото)

У даний час встановлюються всі обставини події і ступінь нанесення тілесних ушкоджень потерпілим, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото: НП

У четвер, 17 травня, в Черкасах на групу школярів упало дерево, в результаті чого постраждало четверо дітей. Про це заяляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Черкаській області, повідомляють Патріоти України.

"По вулиці Лесі Українки... на групу дітей, учнів другого класу однієї з місцевих шкіл, які поверталися з екскурсії, впало дерево. У результаті тілесні ушкодження отримали четверо дітей. Дітей доставили в лікарню, де їм надається медична допомога, загиблих немає", - сказано в повідомленні. Уточнюється, що на місці події працювала слідчо-оперативна група.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...