У Чернівцях джип влетів у зупинку, є постраждалі

Водія позашляховика, який став причиною ДТП, з місця події забрали патрульні. Там зараз працюють слідчі, опитують свідків.

На місці події. Фото: ЗМІ

У вівторок, 30 січня, у Чернівцях на вулиці Південно-Кільцевій джип в'їхав у зупинку з людьми, в результаті чого серйозно постраждала одна жінка, повідомляють Патріоти України з посиланням на 0372.ua.

За словами очевидця події, НП сталася поблизу поліклініки №3. Автомобіль заїхав на тротуар, де стояли люди. Відразу після цього на місце аварії приїхали швидка допомога і поліція.

У Головному управлінні Національної поліції в Чернівецькій області підтвердили цю інформацію і зазначили, що там дійсно мав місце наїзд на людину.

У свою чергу свідки ДТП розповіли, що позашляховик миттєво вискочив із проїжджої частини на узбіччя, зачепила кілька людей і зупинився біля самісіньких воріт поліклініки. Найбільше постраждала жінка, працівниця медзакладу, її швидка допомога відразу ж госпіталізувала. Як повідомив директор Чернівецького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Єленєв, у постраждалої - підозра на струс головного мозку. Позашляховик, який здійснив наїзд, був на номерах Великобританії, кермо в ньому знаходиться із правого боку.

"Машина летіла на великій швидкості, і, щоб уникнути зіткнення з маршруткою, яка як раз пропускала пішоходів, водій змушений був виїхати на узбіччя. Авто протаранило трос, який захищав територію, у нього лопнуло колесо, це зупинило його рух і врятувало кілька життів. Там, біля поліклініки, на зупинці, в той час було дуже багато людей. Це щастя, що ніхто не загинув", - розповів очевидець інциденту.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...