У Чорному морі трапилась халепа з росіянами на судні під монгольським прапором (відео)

За даними місцевих ЗМІ, екіпаж складався з дев'яти росіян і двох азербайджанців.

Суховантаж сів на мілину у Чорному морі. Фото: скріншот з відео.

Суховантаж сів на мілину в Чорному морі біля селища Таманський в Краснодарському краї РФ. Всі 11 членів екіпажу евакуйовані. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на регіональне управління МНС Росії 25 грудня.

"Суховантаж Surov під прапором Монголії сів на мілину в акваторії Чорного моря, на південний схід від мису Залізний Ріг. За попередніми даними, у судна в результаті шторму було порвано якірний ланцюг. Капітан судна сигнал SOS не подавав", - йдеться в повідомленні.

На борту судна Surov в момент події знаходилися 11 членів екіпажу - всі вони були благополучно евакуйовані на берег. В даний час готується операція по зняттю судна з мілини. За даними місцевих ЗМІ, екіпаж складався з дев'яти росіян і двох азербайджанців.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...