У чотирьох областях продовжує діяти обмеження руху транспорту

Зазначається що впродовж минулої доби для забезпечення проїзду та розчистки автодоріг на території України залучалося понад 2,5 тисячі одиниць техніки.

Завірюха. Фото: соцмережі

В Україні обмеження руху автотранспорту залишається на автодорогах у 4 областях - Вінницькій, Івано-Франківській, Одеській та Черкаській. Про це повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій, передають Патріоти України.

За даними ДСНС, станом на 7 год. 9 січня автомобільних заторів внаслідок ускладнення погодних умов на території країни немає. Громадян, які отримали обмороження під час заторів, не зафіксовано.

Зазначається що впродовж минулої доби для забезпечення проїзду та розчистки автодоріг на території України залучалося 2 тис. 557 одиниць техніки та 3 тис. 533 осіб. Підрозділами ДСНС із 4 січня вивільнено із снігових заметів 1 тис. 470 автомобілі (за добу - 354 автомобілі), в яких перебувало 3 тис. 862 особи (за добу - 984 особи).

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...