У дружній атмосфері: Саакашвілі та Маккейн зустрілися перед візитом до Маріуполя (фото)

Делегація сенаторів США відправилася в Маріуполь на презентацію американської системи військового захисту.

Фото:Facebook

Делегація сенаторів США відвідає Маріуполь на презентацію американської системи військового захисту. Про це на свій сторінці в Facebook повідомив екс-голова Одещини і лідер "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі, передають Патріоти України.

Наші люди у Вашингтоні. Ми з лідерами Руху НОВИХ СИЛ почали останній день року сніданком з делегацією сенаторів, друзів України та послом Сполучених Штатів.

Як мій старий друг сенатор Маккейн пожартував у розмові з Юлією Марушевською, ми з ним дружимо довше, ніж їй років. Я представив моїм американським друзям українських політиків нового покоління. Зараз Україні та регіону як ніколи потрібна підтримка Сполучених Штатів.

Після сніданку вони полетіли до Маріуполя на презентацію американської системи військового захисту, продаж якої я разом з іншими теж лобіював в Конгресі минулого року.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...