У Грузії взяли під варту сина Хатії Деканоїдзе - ЗМІ

Затриманий підозрюється в придбанні і незаконному зберіганні наркотиків.

Хатія Деканоїдзе. Ілюстрація:KNK.Media

У Грузії суд взяв під варту сина екс-керівника Національної поліції Хатіі Деканоїдзе Торніке Копалеішвілі. Про це заявили в прес-службі Тбіліського міськсуду, передають Патріоти України з посиланням на Ліга.нет.

Копалеішвілі сьогодні обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Відзначається, що син Деканоїдзе підозрюється в придбанні і незаконному зберіганні наркотиків.

Попереднє слухання у цій справі призначено на 12 квітня. Місцеві правоохоронні органи ситуацію поки не коментують.

Сама Деканоїдзе у себе в Facebook заявила, що не дозволить "торгуватися" її сином з нею. "Хто зі мною намагається торгуватися моєю єдиною дитиною, знайте, не спрацює. Виключено", - написала Деканоїдзе.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...