У Єгипті знайдено таємничий папірус часів Середнього царства про можливе вторгнення інопланетян

Перші дані дійсно сенсаційні. Вчений світ чекає серйозної експертизи самої знахідки та її змісту.

В одному з селищ Єгипту дослідники натрапили на свідоцтва контакту представників прадавніх цивілізацій з прибульцями. Про знахідку повідомив археолог Альберто Туллі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Дослідник каже про зотлілий від часу папірус з текстом про "прибульців з небес". Вік документа оцінюється близько 3500 років, а розповідає він ще більш давній переказ, який відноситься до часу становлення Єгипетської держави.

Згідно з місцевими переказами, зазначеним в манускрипті, в 22 році в небі з'явився небачений вогненний диск. Через кілька днів кількість дисків зросла в кілька разів. Диски вели себе так, ніби були господарями планети.

Тим часом, багато дослідників відносяться до змісту документа скептично. Не всі впевнені і в автентичності, підозрюючи сучасну фальшивку.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...