У Юлії Скрипаль сталася істерика в лікарні: Названо причину

За їх словами, медики лікарні в Солсбері відзначають позитивну динаміку в фізичному стані Юлії, чого не можна сказати про її психічне здоров'я.

Фото: ria.ru

Донька екс-шпигуна Сергія Скрипаля Юлія намагалася додзвонитися з лікарні до свого бойфренда, але той не взяв трубку, після чого у жінки сталася істерика, повідомляють Патріоти України з посиланням на МК.

Так, лікарі визнали, що телефонна розмова не є небезпечною для здоров'я хворої і дозволили подзвонити родичам.

Співробітники лікарні розповіли журналістам, що інцидент стався 5 квітня. Коли Скрипаль дозволили зателефонувати родичам, вона насамперед набрала номер свого хлопця - Степана Вікеева, але чоловік завзято ігнорував виклики. Це стало ударом для Юлії, і у неї здали нерви.

Коли закінчилася істерика, вона в засмучених почуттях і зв'язалася зі своєю двоюрідною сестрою - Вікторією, яка записала їхню розмову довжиною 1 хвилину 47 секунд і надала йому розголосу в ЗМІ.

Пацієнтку також дуже сильно вивів з душевної рівноваги інформаційний бум, в центрі якого вона виявилася. Юлії рекомендовано перебувати в спокої і мінімізувати зв'язок із зовнішнім світом (мається на увазі інтернет і читання ЗМІ), але, за словами самої росіянки, поки їй дуже важко змиритися з усім, що сталося за останній час.

Тим часом, джерело в слідстві розповіло, що ні Степана Вікеева, ні його родичів поки не допитували. Однак правоохоронцям відомо його місцезнаходження і при необхідності чоловік буде доставлений в органи.

За іншими даними, була допитана подруга Сергія Скрипаля - Світлана з Калінінграда. Жінка є вдовою брата покійної дружини екс-розвідника і приблизно раз на рік прилітала в Солсбері.

Відзначається, що в палату до Юлії все-таки змогли проникнути іноземні журналісти. Вони зв'язалися з близькими дівчини з Росії і розповіли, що кореспондентів затримала охорона. З журналістів взяли підписки про нерозголошення, проте вони розповіли, що їм вдалося поспілкуватися з лікарями і навіть перекинутися парою слів з самої пацієнткою.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...